Bert: Elkaar de ruimte geven

5 maart 2018

Bert van GinkelEven voorstellen: Bert van Ginkel de nummer 9 van de lijst.

Bert is al meer dan 30 jaar getrouwd met Henny . Samen hebben zij drie dochters en een zoon. Er zijn 8 kleinkinderen en daar wordt ook op gepast bij Bert thuis.

Bert heeft samen met zijn vrouw en zoon een loonbedrijf. Zijn specialisme is o.a. plaagdier-, en houtwormbestrijding. Ook voor riolering ontstoppen,  gevel- en dakreiniging draait hij zijn hand  niet om.

Bert heeft soms even tijd voor hobby’s. Het fokken van bonte texelaars, het kweken van Canna’s en de schietsport zijn vrijetijdsbestedingen waar hij veel plezier in heeft.

Politiek actief is Bert al heel lang. Bert is één van de oprichters van onze politieke partij. Eerlijk voor iedereen is een van zijn motto’s. Wat bij de ene inwoner kan, moet ook bij de andere inwoner kunnen. De gemeente moet er zijn voor de inwoners en niet andersom.

Een bloeiend bedrijfsleven is de economische motor voor ons dorp; nietwaar Bert. Dat dient dan ook bestuurlijk gewaardeerd te worden, vindt hij. Elkaar de ruimte geven als slogan is  echt iets waar hij zich in herkent. Bert vindt het erg belangrijk dat je elkaar wederzijds blijft respecteren  ongeacht levensbeschouwing, sportieve of politieke kleur.

Zo kunnen we als zelfstandige dorpsgemeenschap samen nog mooie dingen tot stand brengen. Wij zijn in ieder geval blij met de inbreng van Bert tijdens de fractiebijeenkomsten. Een duidelijke mening is bij ons van grote waarde.Terug naar het archiefoverzicht

Nieuws

Nieuwe coalitie GBS en SGP wil “Samen vooruit”. [14 juni 2022]
Met gepaste bescheidenheid, maar ook met trots en enthousiasme presenteren GemeenteBelangen Scherpen...

GBS voortouw in coalitievorming [19 maart 2022]
Op de verkiezingsavond kondigde de grootste partij, GemeenteBelangen Scherpenzeel, al aan het voorto...

Zwarte Land 2, standpunt van GBS [14 maart 2022]
We hebben in de campagnetijd gemerkt dat stemmingmakerij en framing over ZW2 het werkelijke beel...

GBS stelling 04 - Scherpenzeelse Krant [15 februari 2022]
Stelling 04: Doorgaand verkeer moet uit het centrum worden geweerd, het autoluw maken van het c...

GBS stelling 03 - Scherpenzeelse Krant [8 februari 2022]
Stelling 03: Liever langer aan het gas, dan een groot warmtenet of hoge windturbines. Grote ...